Drone/flyvning

Her er så vores nye legetøj på Mossgaard, en fantastisk drone “IRIS+” med advanceret GPS-styring og bluethooth således at den kan kommunikere med enhver Android-enhed .

IRIS+ er derud over blevet udstyret med elektronisk gyro-ophæng der stabilisere optagelserne med kameraet, Ophænget er specielt designet til Go Pro Hero som laver video-optagelser i fuld HD og billeder i høj opløsning

Denne drone kan via GPS-styring korrigere for evt. side, mod og med-vind således at den bliver på samme sted uanset vind eller ej. Den er udstyret med “follow me” funktion og kan programmeres via android-enhed til planlagte flyvninger med start og landind helt automatisk.

her er et eksempel på hvad den kan præstere af luftfotos af ejendomme mm. Det kunne også være sportsbegivnheder salgsmateriale mm.

Skulle du siddemed en god ide, ønske eller et behov, så giv et kald, det kunne jo være jeg kunne bistå med en fotoserie eller video-optagelse.

IRIS+ og jeg har en rækevide på en radius på 350 meter og 100 meters højde. men der er visse regler og begrænsninger for hvilken områder der må flyves og filmes i.

Skulle du gå med en drømme om det store “overblik” over din ejendom, eller ønske om at forevige en begivenhed fra et nyt og andet perspektiv så kontakt os og få en snak om hvad vi evt. kan hjælpe med på dette område. Der er links på siden hvor du kan se hvad vi kan tilbyde.