Luna,  som her skal til hvalpetræning for første gang, er den 3. generation af labradors på Mossgård.  Her venter vi på alle hendes søskende,  som skal deltage i denne træning.

Luna var fra starten ikke nem at træne, da jeg erhvervsmæssigt var en hel del hjemmefra i de første 9 mdr af Lunas opvækst, så tilknytning og tillid skulle da først opbygges derefter.

Det resulterede i, at hun desværre fuldstændigt havde mistet lysten og energien til jagttræning, og ville meget hellere blive hjemme hos “mor” . Så der var virkelig noget,  der skulle opbygges, inden den egentlige jagttræning kunne startes

Men med mig selv ved roret, masser af leg og boldspil, blev der skubbet gang i energien hos Luna, og inden længe var hun som forvandlet til en hund, der elskede træning, dummies, og alt hvad der hører til en god gang jagttræning.

Nu hvor energien er i top, og lysten til træning er der, skal der nu til at trænes lydighed, som jeg jo med fuldt overlæg ikke har gjort meget i, da det jo ikke er den del af træningen, der er mest lystgivende

Så nu arbejdes der på at få lydigheden på plads, således at Luna kan komme til at deltage i diverse test og prøver.

Tekst

TEKST

TEKST

TEKST

TEKST

TEKST

 TEKST

ManglendeBillede

TEKST

TEKST

TEKST